Afstandhouders

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Pagina:

Afstandhouders

 

Afstandhouders nodig? Dan ben je bij DaglichtDirect aan het juiste adres. Om bij het bevestigen van een golfplaat op de gording overmatige doorbuiging van de verschillende lichtplaten te voorkomen, worden afstandhouders gebruikt. De afstandhouders zijn er in de golftype 177/51, 130/30 en 76/18 en in damwandtype 70/16.

De werking van afstandhouders

Een afstandhouder is een kunststof blokje dat ervoor zorgt dat de golfplaat goed vastgezet wordt. Als je een stevige constructie wil, kun je het best voor ieder bevestigingspunt een afstandhouder gebruiken. Ze zijn er in verschillende maten en je krijgt er honderd geleverd. Met een transparante afstandhouder kun je een golfplaat goed vastschroeven.

Levering

Bij DaglichtDirect doen we er alles aan om je bestelde materiaal zo snel mogelijk in huis te halen. Heb je de afstandhouders al binnen een paar dagen nodig? Bestel ze dan vandaag nog voor 12.00 en je hebt ze binnen drie tot vijf werkdagen (mits op voorraad) in huis. Goed om te weten: we bezorgen niet alleen in Nederland, maar ook in België. Heb je de afstandhouders sneller nodig, bijvoorbeeld morgen? Dan is het ook mogelijk om deze af te halen. Dit kan vanaf de eerstvolgende werkdag al. Zo kun je snel weer aan de slag met jouw bouw- of klusproject.

Pak je korting