Bevestigingsmaterialen

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Pagina:

Bevestigingsmaterialen 

 

Bevestigingsmaterialen nodig voor je bouw- of klusproject? Bij DaglichtDirect hebben we diverse materialen om je golfplaat goed en stevig te bevestigen.

Soorten bevestigingsmaterialen

Er zijn verschillende bevestigingsmaterialen die je kunt gebruiken voor het bevestigen van het product. Welke je nodig hebt? Dat is afhankelijk van welk materiaal je moet bevestigen. Bevestigingsmateriaal voor een damwandplaat of voor een golfplaat? DaglichtDirect heeft het allemaal in huis. Hier de verschillende bevestigingsmaterialen op een rijtje:

  • Houtdraadbouten in verschillende maten
  • Doppen met ring in verschillende maten
  • Combidoppen

Snelle levering van DaglichtDirect

Snel verder met je bouw- of klusproject en het bevestigingsmateriaal snel in huis? Als je bij DaglichtDirect je materiaal bestelt is het mogelijk. We vinden een snelle en kwalitatieve levering belangrijk en snappen dat je niet onnodig lang op materiaal wil wachten. Bestel je vandaag voor 12:00? Dan heb je binnen drie tot vijf werkdagen je bevestigingsmaterialen in huis.

Heb je het liefst nog sneller bevestigingsmaterialen in huis? Dan is het ook mogelijk om de spullen de volgende werkdag al op te halen in Gorinchem (als deze op voorraad zijn). Woon je in België? Ook dan leveren we bevestigingsmaterialen thuis. Snel weer verder met je bouw- of klusproject? Dat kan als je bij DaglichtDirect bestelt.

Pak je korting