Ventilatie toebehoren

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 48

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 48

Pagina:
Pagina:

Ventilatie toebehoren

 

Toebehoren om een ventilerende koepel te kunnen openen. Ventilerende lichtkoepels zijn geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een keuken of badkamer. Heb je een lichtkoepel en kan deze wel wat extra’s gebruiken? Kijk dan eens naar ventilatie toebehoren

Handig in de volgende situaties

Vraag jij je af hoe je gemakkelijk een lichtkoepel opent? Dat kan op verschillende manieren. Simpelweg met de hand is meestal geen optie, omdat een lichtkoepel vaak niet binnen handbereik is. In de volgende situaties is ventileren (bijna altijd) aan te raden:

  • In de keuken
  • In vochtige ruimtes zoals de badkamer

In de keuken is dit natuurlijk handig om de geuren van het koken te verminderen en in de badkamer kan damp van bijvoorbeeld het douchen makkelijk naar buiten. Er zijn verschillende mogelijkheden om de ventilatie van je lichtkoepel te bevorderen. Dit zijn de mogelijkheden vanuit ons assortiment:

  • Een bedieningsstok
  • Een handspindel
  • Raamwerk met handspindel

Levering ventilatie toebehoren

Zoek je snel een oplossing om je lichtkoepel beter te laten ventileren? Dan heeft DaglichtDirect de oplossing voor je. In ons assortiment zit ongetwijfeld de oplossing voor betere ventilatie. Plaats je op dagen voor 12:00 een bestelling voor ventilatie toebehoren? Dan zorgen wij ervoor dat deze binnen drie tot vijf werkdagen geleverd is. Wil je de producten nóg sneller in huis? Dan kun je deze de eerstvolgende werkdag ook afhalen bij onze vestiging in Gorinchem.

Pak je korting