Aluminium Terrasoverkapping

Aluminium Terrasoverkapping

Vanaf € 1.675,00

Een volledige zelfdragende aluminium terrasoverkapping met 16mm kanaalplaten.

Levertijd 8 tot 15 werkdagen.

Het voordeel van deze aluminium terrasoverkapping is dat in één keer alles bij ons aangekocht wordt. De aluminium terrasoverkapping is zelfdragend en wordt geleverd met alle toebehoren, kanaalplaten en betonpoeren.

Bij het aanschaffen van de overkapping heeft u verschillende keuzes om uiteindelijk tot een totale overkapping te komen. Hieronder zal daarop ingegaan worden.

  • Allereerst de keuze voor de kleur van de gehele overkapping. Dit kan standaard in de kleuren antraciet en wit, op aanvraag kan ook creme wit aangekocht worden.
  • Vervolgens is er de keuze voor de kleur van de kanaalplaten. Dit kan in helder en in de kleur opaal, ook wel melkwit genoemd. Er worden kanaalplaten van 16mm dik en 98cm breed geleverd.
  • Als laatste de keuze of er wel of geen LED verlichting meegeleverd wordt. Voor de keuze voor LED verlichting wordt een meerprijs in rekening gebracht.

Op aanvraag is het mogelijk om de kleur creme wit aan te vragen. Standaard wordt de overkapping met een ronde goot geleverd. Mocht er de keuze zijn om een klassieke goot te nemen dan is dit mogelijk.

De overkappingen die wij leveren zijn exclusief montage. Voor montage kunnen we u doorverwijzen naar onze partner. Neem ook hierover contact met ons op.

We hebben een zeer uitgebreide montagehandleiding bijgevoegd. Het is belangrijk om de stappen te volgen om mogelijke montage fouten te voorkomen.

Montagehandleiding Aluminium Terrasoverkapping