Polycarbonaat driewandige golfplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina:
Pagina:

Driewandige polycarbonaat golfplaat

Polycarbonaat golfplaten zijn de sterkte golfplaten die DaglichtDirect.nl in het assortiment heeft. Door de driewandige uitvoering van deze golfplaten zijn ze naast uitermate sterk ook nog eens isolerend, de plaat is echter niet doorzichtig.

Golftype driewandige polycarbonaat golfplaten

De driewandige polycarbonaat golfplaten zijn uitsluitend verkrijgbaar in het golftype 177/51. Dit is de grote golf en sluit uitstekend aan op bestaande veestallen en vezelcementdaken. 

Kenmerken driewandige polycarbonaat golfplaten

Door de enorm hoge slagvastheid zijn deze platen vrijwel onverwoestbaar. Deze golfplaten zijn driewandig uitgevoerd. De drie wanden met stilstaande lucht ertussen zorgen voor een betere isolatie dan de enkelwandige golfplaten. Daarbij zijn deze platen stijver en dus niet te buigen.

Deze platen zijn door de enorme slagvastheid vrijwel niet kapot te krijgen daarbij hebben de platen éénzijdige UV bescherming waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Hierbij dient wel gelet te worden dat de juiste zijde naar boven geplaatst wordt. Dit staat op de plaat aangegeven. Deze platen kunnen uitstekend in de particuliere sector gebruikt worden, maar zijn ook een zeer veel gebruikte variant als lichtelement in een veestal.

De polycarbonaat golfplaten zijn verkrijgbaar in heldere en opale kleur. Beide platen zijn niet doorzichtig. De heldere platen hebben een lichtdoorlaat van +- 70% en de opale platen hebben een lichtdoorlaat van +-50%. 

De kortste plaat wijkt af van de standaard lengtes en is niet 122cm, maar 125cm. De overige platen maken net als alle andere golfplaten gebruik van de Engelse voetmaten. Zodoende verspringt de lengte van de plaat steeds met 30 of 31 centimeter. Door de driewandige uitvoering wordt absoluut niet geadviseerd om de platen te verzagen. Dit doordat er overal kleine luchtruimtes zitten die dan vol komen te zitten met zaagsel. Daarbij worden de uiteinden dichtgemaakt gedurende het productieproces. Wanneer er in gezaagd wordt zijn de platen open en kan er vuiligheid de platen betreden. Lees in deze blog meer over de kenmerken van driewandige polycarbonaat golfplaten.

Alle driewandige golfplaten zijn direct uit voorraad leverbaar.   

Niet op zoek naar driewandige polycarbonaat golfplaten? Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfplaten, polycarbonaat golfplaten en natuurlijk onze lichtkoepels

Pak je korting