Polycarbonaat golfplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina:
Pagina:

Polycarbonaat golfplaat

Polycarbonaat golfplaten zijn de allersterkte golfplaten die DaglichtDirect.nl in het assortiment heeft.

Golftype polycarbonaat golfplaten.

Polycarbonaat golfplaten zijn er in de grote en de kleine golf. Dit zijn de golftypes 177/51 en 76/18. De golfplaten kunnen als volgt gelezen worden. Het getal voor de schuine streep staat voor de hart op hart afstand. Het getal achter de schuine streep gaat voor de golfhoogte. De cijfers staan voor het aantal milimeters. 

Kenmerken polycarbonaat golfplaten

De polycarbonaat golfplaten zijn uitermate slagvast en daarbij volledig helder. De lichtopbrengst is zodoende optimaal. Door de enorm hoge slagvastheid van polycarbonaat kunnen de platen in alle denkbare toepassingen worden gebruikt. Terrasoverkappingen, carports, fietsenstallingen en op schuren of garages. Er hoeven geen zorgen te zijn over hagelbuien of andere mogelijke inslagen van buitenaf. Het golftype 177/51 sluit uitstekend aan op vezelcement platen. 

De lengtematen van de polycarbonaat golfplaten gaat zoals bij de meeste golfplaten aan de hand van de traditionele Engelse voetmaten. Zodoende verspringt de lengte van de plaat steeds met 30 of 31 centimeter. Een Engelse voet is namelijk 30,5cm. De polycarbonaat platen laten zich prima op andere lengtes zagen. Dit kan met een decoupeer of cirkelzaag op gemiddelde snelheid. 

Alle polycarbonaat golfplaten zijn direct uit voorraad leverbaar.   

Niet op zoek naar polycarbonaat golfplaten? Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfplaten, PVC golfplaten en natuurlijk onze lichtkoepels