Polycarbonaat golfplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina:
Pagina:

Polycarbonaat golfplaten

Polycarbonaat golfplaten, de allersterkste golfplaten die wij bij DaglichtDirect.nl in ons assortiment hebben. Het is dan ook niet voor niets dat deze lichtplaten zich door de onovertroffen slagvastigheid onderscheiden van glas van dezelfde dikte. Polycarbonaat golfplaten zijn namelijk 250 keer slagvastiger.

Waarvoor worden polycarbonaat golfplaten gebruikt?

Golfplaten van polycarbonaat worden gebruikt voor het bedekken van een dakconstructie in zowel de particuliere als de agrarische sector. Denk hierbij aan het bedekken van onder andere hallen, stallen, terrasoverkappingen, carports, opberghokken en fietsenstallingen.

Golftype golfplaat polycarbonaat

Polycarbonaat golfplaten zijn er in de grote en kleine golf. Dit zijn de golftypes polycarbonaat golfplaten 177/51 en polycarbonaat golfplaat 76/18. Deze getallen lees je als volgt: het getal vóór de schuine streep staat voor de hart op hart afstand en het getal achter de schuine streep staat voor de golfhoogte. De cijfers staan voor het aantal millimeters.

Polycarbonaat golfplaat 177/51

Polycarbonaat golfplaat 177/51 is het golftype dat uitstekend aansluit op vezelcement platen. Deze platen beschikken over een UV beschermende toplaag, waardoor er geen vergeling ontstaat door de zon. De golfhoogte is bij dit golftype dus hoger.

Polycarbonaat golfplaat 76/18

Net als golftype 177/51 beschikt een polycarbonaat golfplaat 76/18 over een UV beschermende toplaag, waardoor deze plaat ook niet vergeelt door de zon. De levensduur en goede lichtdoorlatendheid kenmerken ook dit golftype.

Kenmerken golfplaten polycarbonaat

Elke polycarbonaat golfplaat is uitermate slagvast en daarbij volledig helder. De lichtopbrengst is zo optimaal. Door de enorm hoge slagvastigheid van polycarbonaat kunnen de platen op alle plekken worden gebruikt. Terrasoverkappingen, fietsenstallingen, schuren, garages of carports, golfplaten van polycarbonaat zijn dé oplossing. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over hagelbuien of andere mogelijke inslagen van buitenaf.

Handig om te weten

De lengtematen van de polycarbonaat golfplaten gaan, zoals bij de meeste golfplaten, aan de hand van de traditionele Engelse voetmaten. Dit betekent dat de lengte van de plaat steeds verspringt met 30 of 31 centimeter. Een Engelse voet is namelijk 30,5 centimeter. Het is uiteraard mogelijk om de polycarbonaat platen op andere lengtes te (laten) zagen. Dit kan met een decoupeer- of een cirkelzaag op gemiddelde snelheid. In dit blog lees je meer over de golfplaat polycarbonaat.

Polycarbonaat golfplaten kopen

Dat doe je bij ons, DaglichtDirect.nl. Bekijk hierboven ons assortiment. Filter op het golftype, de afmeting of kleur die jij nodig hebt. Al onze polycarbonaat golfplaten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Snel, online en betrouwbaar

Bij DaglichtDirect hebben we geen bezoekadres of showroom. Onze kwalitatieve daglichtoplossingen bestel je gewoon makkelijk online. Zo heb jij ze snel in huis en ben je verzekerd van de kwaliteit. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent. Om die reden staan we altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, ook over golfplaten van polycarbonaat. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via 013-2340101. Mail je liever? Dan ben je bij info@daglichtdirect.nl op de goede plek.

Op zoek naar iets anders?

Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfplaten, PVC golfplaten of onze lichtkoepels. Deze producten helpen jou je projecten goed af te maken. Scrol naar boven om de golfplaten polycarbonaat te bekijken.

 

Pak je korting