Polyester golfplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 33

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 33

Pagina:
Pagina:

Polyester golfplaat

Polyester golfplaten zijn glasvezelversterkte lichtplaten. Door deze glasvezels zijn de polyester golfplaten direct te herkennen aan de zichtbare glasvezeldeeltjes. 

Golftype polyester golfplaat

De polyester golfplaten zijn er in verschillende golftypes. Een polyester golfplaat kan als volgt gelezen worden. Het getal voor de schuine streep is de hart op hart afstand, ook wel hoogste punt golf tot hoogste punt golf in milimeters uitegdrukt. Het getal achter de schuine streep staat voor de golfhoogte, ook wel laagste punt golf tot hoogste punt golf in milimeter uitgedrukt. 

Kenmerken polyester golfplaten

Polyester platen zijn niet volledig transparant, maar hebben desondanks een hoge lichtdoorlaat. Een van de voordelen van polyester golfplaten is dat ze heel erg temperatuurbestendig zijn. Bijkomend voordeel is dat polyester golfplaten in tegenstelling tot andere kunststof golfplaten niet voorgeboord hoeven te worden. Polyester golfplaten zijn bij uitstek geschikt voor het bedekken van lichtdoorlatende dakafwerkingen. Je ziet polyester golfplaten dus veel bij bijvoorbeeld terrasoverkappingen en carports.

De veelzijdigheid van polyester en de uitstekende prijsstelling maakt dat polyester golfplaten zeer geschikt zijn voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Polyester is ammoniakbestendig, waardoor de platen ook in de landbouw veel gebruikt worden. Het golftype 177/51 sluit daarnaast ook nog eens perfect aan op vezelcementdaken.

De polyester golfplaten zijn enkelwandig uitgevoerd en hebben een dikte van ongeveer 1mm. Lees in deze blog meer over polyester golfplaten.

Alle polyester platen zijn direct uit voorraad leverbaar.   

Niet op zoek naar polyester golfplaten? Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfrollen, polycarbonaat golfplaten en natuurlijk onze lichtkoepels

Pak je korting