Polyester golfrol

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Pagina:

Polyester golfrol

Polyester golfplaten op rol zijn glasvezelversterkte golfplaten. De polyester golfrollen zijn te herkennen aan de glasvezeldeeltjes die te zien zijn in de plaat. Ondanks deze glasvezeldeeltjes laat de plaat veel licht door. Deze is echter niet transparant. Alles weten over deze polyester golfrol? Lees dan snel verder.

Golftype polyester golfrol

Polyester golfrollen zijn altijd uitgevoerd in een kleine golf. Beter bekend als 76/18. Dit kan als volgt afgelezen worden: 76mm is de hart op hart afstand en 18mm staat voor de golfhoogte. De reden dat deze rollen uitgevoerd zijn in de kleine golf is dat deze gemakkelijk op te rollen is. In grotere golfhoogtes worden de rollen veel te groot.

Kenmerken polyester golfrol

Benieuwd naar de kenmerken van onze polyester golfrollen? Wij zetten ze kort voor je op een rijtje en lichten ze daarna uitgebreid toe.

  • Hoge temperatuurbestendigheid
  • Waterdicht en geen kans op vuiligheid tussen de naden
  • Golftype 76/18 met verschillende breedtematen

Hoge temperatuurbestendigheid

Polyester golfrollen hebben een uitermate hoge temperatuurbestendigheid. Hierdoor kan polyester op grote oppervlaktes gebruikt worden uit één stuk. Bij andere materialen zou de plaat zijn spanning en energie niet kwijt kunnen en zal deze scheurtjes gaan vertonen.

Dit zal voornamelijk voorkomen rondom de bevestigingsmaterialen en zal vanzelf doorscheuren. Met polyester golfrollen heb je hier dus geen last van.

Waterdicht en geen kans op vuiligheid tussen de naden

De polyester golfrollen zorgen voor een eenvoudige manier om een groot oppervlakte in één keer te bedekken zonder dat hier overlapt hoeft te worden. Hierdoor is de waterdichtheid gemakkelijk te realiseren en is er geen kans op vuiligheid tussen de naden. Wel zo fijn, toch?

Golftype 76/18 met verschillende breedtematen

Zoals we je hierboven al vertelden, zijn polyester golfrollen altijd uitgevoerd in de kleine golf (golftype 76/18). Onze polyester golfrollen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen tot 400cm. Je ontdekt alle maten hierboven.

Polyester golfrol kopen

Dat doe je bij DaglichtDirect. Daglicht hebben wij (en jij ook) in overvloed. Om hier optimaal gebruik van te maken in je huis, kantoor of andere ruimte, bieden wij je verschillende daglichtoplossingen. De voordelen hiervan? Meer licht binnen, minder snel je lampen aan en een beter humeur met dat heerlijke zonlicht binnen.

Onze polyester golfrollen zijn direct uit voorraad leverbaar. Kies hierboven de maat die jij nodig hebt en bestel ze gemakkelijk online. Door onze eigen bezorgservice ben je ervan verzekerd dat het product precies is wat je ervan kan en mag verwachten.

Niet op zoek naar polyester golfrollen? Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfplaten, polycarbonaat golfplaten en natuurlijk bij onze lichtkoepels.

Pak je korting