Polyester golfrol

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Pagina:

Polyester golfrol

Polyester golfplaten op rol zijn glasvezelversterkte golfplaten. De polyester golfrollen zijn te herkennen aan de glasvezeldeeltjes die te zien zijn in de plaat. Ondanks deze glasvezeldeeltjes laat de plaat veel licht door. Deze is echter niet transparant.

Golftype polyester golfrol

Polyester golfrollen zijn altijd uitgevoerd in de kleine golf. Beter bekend als 76/18. Dit kan als volgt afgelezen worden. 76mm is de hart op hart afstand. 18mm staat voor de golfhoogte. De reden dat deze rollen uitgevoerd zijn in de kleine golf is dat deze gemakkelijk op te rollen is. In grotere golfhoogtes worden de rollen veel te groot.

Kenmerken polyester golfrol

Polyester golfrollen hebben een uitermate hoge temperatuursbestendigheid. Door de hoge temperatuurbestendigheid kan polyester op grote oppervlaktes gebruikt worden uit één stuk. Bij andere materialen zou de plaat zijn spanning en energie niet kwijt kunnen en zal deze scheurtjes gaan vertonen. Dit zal voornamelijk voorkomen rondom de bevestigingsmaterialen en vanzelf doorscheuren. Polyester heeft hier dus geen last van. 

De polyester golfrollen zorgen voor een eenvoudige manier om een grote oppervlakte in één keer te bedekken zonder dat hier overlapt hoeft te worden. Hierdoor is de waterdichtheid gemakkelijker te realiseren en is er geen kans op vuiligheid tussen de naden. De polyester golfrol is er in uitvoering tot 30 meter uit één stuk. 

De polyester golfrol is verkrijgbaar in golftype 76/18 in verschillende breedtematen tot 400cm.

Alle polyester golfplaten op rol zijn direct uit voorraad leverbaar.   

Niet op zoek naar polyester golfrollen? Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfplaten, polycarbonaat golfplaten en natuurlijk onze lichtkoepels