PVC golfplaten en damwandplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 27

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 27

Pagina:
Pagina:

PVC Golfplaat

PVC golfplaten zijn uitstekend geschikt om een lichtdoorlatende overkapping te realiseren of toe te passen als lichtelement voor een dak.

Golf en Damwandtype PVC

De PVC golfplaten en damwandplaten zijn vergelijkbaar in verschillende types. Een transparante plaat kun je als volgt lezen. Het getal voor de schuine streep is de hart op hart afstand, ook wel hoogste punt golf tot hoogste punt golf in milimeters uitegdrukt. Het getal achter de schuine streep staat voor de golfhoogte, ook wel laagste punt golf tot hoogste punt golf in milimeter uitgedrukt. 

Golfplaten hebben zoals het woord het al zegt een golfpatroon en dus ronde vormen. Damwandplaten hebben een hoekige vorm. Lees hier meer over PVC golfplaten en damwandplaten.

Kenmerken PVC golfplaten

PVC golfplaten zijn golfplaten met prachtige uiterlijke kenmerken. De platen worden gekenmerkt door de lichtblauwe gloed die over de platen heen zit en zijn zodoende direct te herkennen. De lichtdoorlaat van PVC platen is enorm hoog, de platen worden toegepast in situaties waar veel lichtinval gewenst is. De golfplaten zijn bij uitstek geschikt voor overkappingen, carports of tuinhuizen. Tevens zijn de platen ammoniakbestendig en zodoende toe te passen in de agrarische sector.

PVC golfplaten zijn kwetsbaarder dan andere materialen die wij verkopen. Voor optimale slagvastheid is polycarbonaat geschikter.

De golfplaten zijn enkelwandig uitgevoerd en ongeveer 1mm dik. 

Niet op zoek naar PVC golfplaten? Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfplaten, polycarbonaat golfplaten en natuurlijk onze lichtkoepels