Hoe werkt een ventilerende opstand 

Een vaste opstand biedt daglicht in onderliggende ruimte. Echter is het vaak ook wenselijk om de onderliggende ruimte te ventileren. In dit artikel zal ingegaan worden op de manier hoe een ventilerende opstand werkt. Al duidelijk hoe een lichtkoepel met ventilatie werkt bestel dan hieronder direct de juiste producten.

Bestel je ventilerende opstand met lichtkoepel direct bij DaglichtDirect.nl

Hoe werkt een ventilerende opstand?

Een ventilerende opstand met lichtkoepel bestaat uit verschillende elementen, die hieronder weergeven zullen worden. Daaronder zal toegelicht worden hoe het systeem precies werkt.

  1. Lichtkoepel
  2. Een opstand
  3. Een raamwerk
  4. Een handspindel
  5. Een bedieningsstok

De lichtkoepel spreekt redelijk voor zich. Deze is er in verschillende afmetingen, materialen en kleuren. De opstand, het raamwerk en de handspindel worden tijdens het productieproces al in elkaar gezet en bestaan uit één unit. De lichtkoepel wordt op het raamwerk geplaatst. Als laatste de bedieningsstok hiermee wordt de handspindel rondgedraaid en opent het raamwerk zich. Het raamwerk duwt als het ware de lichtkoepel naar boven, waardoor er een opening ontstaat. Hierdoor kan de lichtkoepel ventileren.

DaglichtDirect.nl heeft standaard units met daarbij standaard AVP opstanden. Echter is het ook mogelijk om zelf een opstand te kiezen. Er wordt bijvoorbeeld gekozen voor een extra geïsoleerde AVP opstand 80x80, daarbij dient een AVP raamwerk 80x80 met handspindel besteld te worden. Als laatste wordt de bedieningsstok toegevoegd, waardoor u een compleet artikel besteld. De unit zal voorgemonteerd geleverd worden.

 

Voor meer informatie en vragen over ventilerende lichtkoepels neem je contact op met de klantenservice van DaglichtDirect.nl

 

Pak je korting