Polycarbonaat kanaalplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina:
Pagina:

Dit zijn polycarbonaat kanaalplaten

Polycarbonaat kanaalplaten zijn vlakke isolerende platen die zich kenmerken door de zichtbare kanalen. Hierdoor is ondanks de kleur in het helder of opaal de plaat niet doorzichtig. Desondanks laten de platen zeer veel licht door. Kanaalplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. DaglichtDirect levert standaard uit voor 16mm vijfwandige X structuur kanaalplaten met een breedte maat van 98cm. De lengtematen zijn 250, 300, 350 of 400cm. Verkrijgbaar in de kleuren helder en opaal. Ook zijn deze in standaard pakketten verkrijgbaar met klemsetprofielen en alle benodigde toebehoren.

Polycarbonaat kenmerkt zicht door de zeer hoge slagvastheid, waardoor de platen zeer sterk zijn en praktisch niet kapot te krijgen zijn. Doordat de lichtplaat verschillende kanalen heeft en niet massief is blijft de plaat licht in gewicht.

Pluspunten van polycarbonaat kanaalplaten

Als je voor polycarbonaat kanaalplaten kiest, kies je voor stevig materiaal. Met deze platen kun je bijvoorbeeld direct aan de slag met het bouwen van een nieuwe overkapping. Of dit nu om een veranda, afdak, carport, tuinkas, een andere overkapping of een ander project gaat, het kan allemaal. Polycarbonaat kanaalplaten zijn zeer licht van gewicht, maar ook bestendig tegen water en storm. Daarnaast is het ook eenvoudig en snel te monteren, zodat je snel gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een nieuwe overkapping. Een polycarbonaat kanaalplaat is één van de beste materialen voor een nieuwe, stevige overkapping.

Polycarbonaat platen zijn in staat om als stevig materiaal te fungeren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het scheurt of dat er water doorheen komt. Ben je benieuwd naar de beste mogelijkheden van polycarbonaat kanaalplaten? Dan kun je altijd informeren bij onze klantenservice.

DaglichtDirect.nl levert ook nieuwe kanaalplaten met andere diktes en afmetingen, maar hiervoor dien je een aanvraag in te sturen. Deze prijzen zijn afhankelijk van de prijs van dat moment.

Levering

Snel nieuwe polycarbonaat platen in huis? Dan ben je bij DaglichtDirect aan het juist adres. Als je polycarbonaat platen bij ons bestelt, ben je zeker van hoge kwaliteit. We leveren snel en circa binnen enkele werkdagen. Je kunt ervoor kiezen om de polycarbonaat platen op te halen, maar we kunnen deze ook verzenden. Als de platen niet op voorraad zijn, duurt de levering iets langer. We streven ernaar om de polycarbonaat platen dan binnen circa 10 werkdagen bij je te leveren.

Als je ervoor kiest om de polycarbonaat platen op te halen, heb je ze direct de volgende werkdag al in huis. Hiermee voorkom je verzendkosten én heb je de platen snel tot je beschikking. Voor het verzenden en leveren van polycarbonaat platen brengen we wel kosten in rekening, maar bestellingen vanaf €175,- verzenden we gratis.

Voor vragen over de kanaalplaten neem contact op met de klantenservice.

Niet op zoek naar polycarbonaat kanaalplaten? Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfplaten, polycarbonaat golfplaten en natuurlijk onze lichtkoepels