Lichtkoepel 70x100

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina:
Pagina:

Lichtkoepel 70x100

Er is gezocht op een lichtkoepel 70x100 en in deze categorie heeft DaglichtDirect alle uitvoeringen van de absolute hardloper geplaatst. Een 70x100 is een zeer populaire lichtkoepel die voor allerlei toepassingen wordt gebruikt.

Waar plaats ik een lichtkoepel 70x100

Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden zullen we de uitvoeringen qua isolatiewaarde uit moeten splitsen. In het artikel hoe goed isoleert mijn lichtkoepel wordt dieper ingegaan op de isolatiewaardes. Hier zullen we alvast de verschillende plaatsen waar die toegepast kan worden weergeven.

Een enkelwandige lichtkoepel 70x100 wordt uitsluitend gebruikt op niet geïsoleerde situaties, zoals een terrasoverkapping, veranda of carport. Deze enkelwandige lichtkoepels worden dan ook nauwelijks gebruikt in woonruimtes.

Een dubbelwandige lichtkoepel 70x100 biedt een gemiddelde isolatie en kan toegepast worden op bijvoorbeeld een bijkeuken, hal, garage en soms ook wel op een woonruimte. Voor een woonruimte adviseren we om eerder voor een driewandige variant te gaan of zelfs nog beter. Toch is een dubbelwandige lichtkoepel ook geschikt voor deze ruimtes.

Een driewandige koepel 70x100 biedt een goede isolatiewaarde en voor woonruimtes is dit tegenwoordig de norm. De driewandige lichtkoepels hebben namelijk een betere isolatiewaarde waardoor je minder last hebt van tocht en lagere temperaturen. Dit scheelt ook weer stookkosten.

Een vierwandige dakkoepel 70x70 biedt een nog betere isolatiewaarde en is uitstekend voor woonruimtes en verblijfruimtes. Als isolatie voor jou erg belangrijk is, is de vierwandige lichtkoepel de beste keuze.

Om nog een klein stapje verder te gaan is er een zeswandige lichtkoepel 70x100. Deze uitvoering is alleen verkrijgbaar in de kleur opaal. Een zeswandige lichtkoepel heeft een polycarbonaat kanaalplaat in de koepel verwerkt, waardoor als de koepel helder was de kanaalplaat zichtbaar is. Om dit te voorkomen is de koepel enkel in opaal verkrijgbaar.

Waarom kiezen voor een rechthoekige 70x100 lichtkoepel?

Dit is vaak een persoonlijke keuze van de klant. Een rechthoekige lichtkoepel wordt vaak op een rechthoekige wat langere ruimte geplaatst. Dit om het licht wat mooier evenredig over de ruimte verspreiden.

Er is in deze situatie geen goed of fout en is puur afhankelijk van de ruimte, de vorm van de ruimte en persoonlijke voorkeur.

Zijn er alternatieven voor de 70 x 100 lichtkoepels?

DaglichtDirect heeft een groot scala aan dagmaten in het assortiment. Van een kleine koepel 50x50 tot een grote koepel 160x250cm en alles ertussenin. Mocht de maat die nodig is niet op de site staan, is deze op aanvraag vaak wel te produceren. Schroom niet en neem dan contact op met de klantenservice.

Belangrijk is rekening te houden dat de dagmaat een specifieke maat is en dat klanten soms de dagmaat ook nog wel in de war halen met de daksparing of de buitenmaat van de koepel.

Meer informatie over het juist opmeten van een koepel staat in het artikel: Hoe meet ik de dagmaat van een lichtkoepel?

De keuze is bij ons dus erg groot. Hierdoor is er altijd wel een afmeting die precies aansluit bij jouw situatie.

70 x 100 lichtkoepel kopen bij DaglichtDirect.nl

Bij Daglichtdirect heb je niet alleen de keuze uit vele varianten van de 70x100 lichtkoepels, maar profiteer je ook nog eens van zeer scherpe prijzen. Zakelijke klant? Maak dan gratis een zakelijk account aan en profiteer van een vaste korting. Toch nog vragen over onze 100x70 lichtkoepels? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Pak je korting