Over DaglichtDirect.nl


Wie is DaglichtDirect.nl

DaglichtDirect.nl is een website en webshop gespecialiseerd in daglichtoplossingen. Ondanks dat de klant en de verkoper niet fysiek in aanraking komen, proberen wij dit gevoel bij DaglichtDirect volledig weg te nemen. Klantgerichtheid en service staan hoog in het vaandel en wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Voor alle vragen zijn wij bereikbaar, of dit nu gaat over bestaande producten op jouw dak of juist over de mogelijke aanschaf van een nieuwe lichtkoepel of golfplaat. Het besef is daar dat het product dat u op DaglichtDirect.nl aanschaft een relatief hoge aanschafwaarde kan hebben en wij willen dan ook niets liever dan dat jij tevreden bent over datgene dat je bij ons hebt aangeschaft. Dagelijks werken wij samen met mensen die nog niet veel van onze producten af weten tot aan professionals die tijdens hun werkzaamheden altijd te maken hebben met onze producten. Voor advies bent u bij DaglichtDirect.nl dus aan het juiste adres. 

Kwaliteitsproducten

Daglicht is een product wat we in overvloed hebben, maar om dit het allermooist tot zijn recht te laten komen is door het toepassen van een kwaliteitsproduct. DaglichtDirect.nl biedt uitsluitend kwaliteitsproducten. Alle lichtkoepels van DaglichtDirect.nl zijn Nederlandse fabricaat. Alle lichtplaten zijn vervaardigd in Nederland of andere Europese landen, waar de kwaliteit altijd voorop staat. 

Waarom kiezen voor DaglichtDirect.nl

DaglichtDirect.nl levert producten uit een grote voorraad direct aan huis of op het werk af. We bieden zeer concurrerende en scherpe prijzen. Voor grotere aantallen kunnen offertes aangevraagd worden. De producten zijn enigszins breekbaar, door met een eigen bezorgservice te werken is het product datgene wat u van het product kunt verwachten. DaglichtDirect biedt duidelijke garanties en is tevens aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg en MultisafePay. Waardoor je met een gerust hart kunt bestellen via alle mogelijke betalingsmethodes.

 

 

Voor alle vragen of uitgebreid advies, neem je contact op met onze daglicht adviseurs via de telefoon, chat of mail. 

Pak je korting