Polycarbonaat golfplaat 177/51 125x110cm driewandig

Polycarbonaat golfplaat 177/51 driewandig 125x110cm

€ 31,50 € 26,03
Kleur
Glashelder
Afmeting
125x110cm

Een lichtdoorlatende polycarbonaat driewandige golfplaat in het golftype 177/51 op de afmetingen 125cm x 110cm.

Polycarbonaat golfplaat 177/51 driewandig 125x110cm

Polycarbonaat is een materiaal dat zich kenmerkt door de enorm hoge slagvastheid. Zodoende zijn deze polycarbonaat golfplaten super betrouwbaar en niet kapot te krijgen.

Driewandige polycarbonaat golfplaten

De driewandige polycarbonaat golfplaten in heldere kleur zorgen voor veel lichtinval in de onderliggende ruimte. De lichtdoorlaat van de polycarbonaat meerwandige golfplaat is ongeveer 70%. Door de hoge slagvastheid en eenvoudige montage wordt een lange levensduur gerealiseerd. Het is wel belangrijk enkele zaken in de gaten te houden om de levensduur van de platen te waarborgen. De driewandige golfplaten hebben aan een zijde een UV beschermende laag. Het is dus belangrijke de juiste zijde van de golfplaten aan de bovenkant te leggen. Dit staat in de hoek van de plaat aangegeven met een tekst. 

DaglichtDirect adviseert verder een goede waterafloop dat vuiligheid van de golfplaten af kan spoelen met behulp van het regenwater. Het zagen van de golfplaten wordt niet geadviseerd, omdat de platen dichtgesmolten zijn aan de uiteinden. Mocht zagen toch gewenst zijn kan dit eenvoudig. Belangrijk is wel om de driewandige golfplaten vervolgens weer af te sluiten om te voorkomen dat er vuiligheid in de meerwandige platen terecht komt. 

Verschil driewandige golfplaat en enkelwandige polycarbonaat golfplaat

1. Enkelwandige golfplaten van polycarbonaat zijn volledig doorzichtig, waar de driewandige golfplaten een hoge lichtdoorlaat hebben, maar niet volledig doorzichtig zijn. 

2. De driewandige golfplaten zijn veel stijver en zijn niet buigzaam. De enkelwandige golfplaten zijn zelfs op te rollen.

3. De driewandige golfplaten zijn allemaal in helder en opaal te verkrijgen. Bij enkelwandige golfplaten praten we over glashelder en zijn ze dus doorzichtig en niet in opaal te verkrijgen. Behalve 153x110cm.

4. De driewandige golfplaten zijn 6mm dik, waar de enkelwandige golfplaten 177/51 1mm dik zijn en in het profiel 76/18 zijn ze 0,8mm dik.

5. De enkelwandige golfplaten zijn verkrijgbaar in verschillende golftypen. De driewandige golfplaten alleen in het type 177/51.

Welke bevestigingsmaterialen voor golfplaat driewandig?

De afstandhouders zijn voor de driewandige golfplaten niet echt noodzakelijk. Het doordrukken van de golfplaat is vrijwel onmogelijk. Wel is het raadzaam om de bevestigingssets te gebruiken. De golfplaat dient namelijk voorgeboord te worden en de bevestigingsmaterialen zorgen voor een waterdichte afsluiten. Ook kan het schuimprofiel gebruikt worden voor wind en vuildichte afwerking. Zorg dat er altijd besteld wordt voor het type 177/51. Vaak staat dit in de naam van het product weergegeven.

Voor meer vragen kan contact opgenomen worden met de klantenservice.

Meer informatie
KG 2.5
Materiaal Polycarbonaat
Golftype 177/51
Dikte 6mm
Pak je korting