Welke kleuren kanaalplaat zijn er?

Er zijn verschillende kleuren kanaalplaten. DaglichtDirect heeft hiervan standaard 2 kleuren op voorraad. Andere kleuren zouden op aanvraag geleverd kunnen worden. De vaste kleuren kanaalplaten die DaglichtDirect voert zijn de kleuren helder en opaal. Dezelfde kleuren als bij de lichtkoepels.

Wat is de meest verkochte kleur kanaalplaat

De kleur opaal is de meest verkochte kleur kanaalplaat. Zowel in 16mm kanaalplaat als 10mm kanaalplaat is dit het geval. De voornaamste reden is hiervoor dat het zonlicht wat minder fel in de onderliggende ruimte of overkapping binnenkomt. Het licht wordt wat gebroken en dit wordt door veel mensen als fijner ervaren.

Daarbij is het ook zo dat wanneer op een heldere kanaalplaat vuiligheid terecht komt dit veel beter te zien is dan op een kanaalplaat in de kleur opaal.

Is een heldere kanaalplaat doorzichtig?

De verwarring is vaak dat gedacht wordt dat door een heldere kanaalplaat heen gekeken kan worden. Hier doen wij als DaglichtDirect wellicht aan mee we gebruiken de termen heldere kanaalplaat en glasheldere kanaalplaat. De juiste term moet zijn helder. De plaat is helder qua kleur, maar door de kanalen in de plaat niet doorzichtig.

Dit geldt voor zowel de 10mm kanaalplaten als de 16mm kanaalplaten met X structuur.

Een polycarbonaat kanaalplaat overkapping maken

Naast vervanging van de huidige platen door het leveren van losse kanaalplaten heeft DaglichtDirect ook volledige overkappingen in het assortiment. Deze overkappingen kunnen gebruikt worden als carport, veranda of terrasoverkapping. DaglichtDirect heeft dak pakketten in het assortiment met een standaard breedtemaat van 300cm, 400cm, 500cm en 600cm en een uitval of dieptemaat van 250cm, 300cm, 350cm en 400cm.

Op aanvraag kunnen de pakketten ook in grotere breedte en lengtematen geleverd worden. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de klantenservice.

Pak je korting