Zakelijke voordelen DaglichtDirect.nl

DaglichtDirect.nl is een webshop waar zowel de particuliere als de zakelijke klant een bestelling  kunnen plaatsen. De particulier heeft vaak eenmalig een lichtkoepel, kanaalplaat of golfplaat nodig  om het dak af te werken. Waar de zakelijke klant dagelijks met onze producten werkzaam is. Voor  DaglichtDirect is het dus van belang om met de zakelijke klant een lange termijn relatie op te  bouwen. Dit doen we door enkele voordelen te bieden in een account omgeving. Hieronder staan de  voordelen voor de zakelijke klanten weergegeven.

Vaste zakelijke korting

DaglichtDirect werkt met een vaste zakelijke korting die vanaf de eerste bestelling geldt. Het is van  belang voor de bestelling van de lichtkoepel of kanaalplaten een account aan te maken. Dit kan  eenvoudig en snel, binnen 2 minuten. Van belang is om ingelogd een bestelling te plaatsen, zodat de  webshop ook ziet dat u een zakelijke klant bent. De korting wordt direct in de winkelwagen  berekend.

Een vast aanspreekpunt

Geen moeilijke taal bij DaglichtDirect, we hebben het niet over een vaste accountmanager. Nee  gewoon een vast aanspreekpunt. DaglichtDirect werkt in een klein team, zodat alle klanten een  persoonlijke benadering krijgen. Komt u vaker terug dan bouwen we gauw een fijne werkrelatie op. Contact kan eenvoudig verlopen via de telefoon, mail, chat of zelfs via WhatsApp.

Projectkorting

Een groot dak of groot project dan is er uiteraard te spreken over een op maat aanbieding. We  bieden voor u een speciale prijs aan wanneer het een groot aantal dakkoepels, kanaalplaten of  golfplaten betreft.

Op rekening betalen

DaglichtDirect werkt op basis van voorafbetaling. Wilt u achteraf betalen kan dit gemakkelijk via  Riverty, dit was vroeger AfterPay. Heeft u bij DaglichtDirect.nl reeds 3 keer een bestelling geplaatst  kunnen we een kredietcheck uitvoeren en is het mogelijk om op 30 dagen te betalen.

Eenvoudig downloaden en inzien factuur

De facturen worden als u ingelogd een bestelling heeft geplaatst gemakkelijk in uw account  verzameld. Even de factuur kwijt van uw lichtkoepel bestelling? Download deze eenvoudig in uw  account.

Zonder BTW betalen als Belgische klant

Als zakelijke besteller uit België is het mogelijk om zonder BTW te bestellen bij DaglichtDirect.nl.  Neem hiervoor altijd direct contact op met de klantenservice van DaglichtDirect.nl.

Pak je korting