Zonnedoek 70x130cm

Zonnedoek voor koepel 70x130cm

€ 132,50
Kleur
Wit
Dagmaat
70x130cm

Een weerbestendige zonnedoek van 70x130cm voor lichtkoepels.

De prijs is inclusief verzendkosten.

Mocht dit het enige product zijn kunt u aangeven dat u het komt afhalen en zal het per pakketpost geleverd worden. In combinatie met een lichtkoepel wordt het tegelijkertijd afgeleverd.

Speciaal ontwikkeld zonnedoek voor warmtereductie zonder veel lichtopbrengst in te leveren. Het zonnedoek is eenvoudig met elastiek rondom de lichtkoepel te bevestigen. Zodoende kan bij warme periode het doek gemakkelijk gemonteerd worden en in koudere periodes weer gemakkelijk gedemonteerd en opgeborgen worden. 

Het zonnedoek is uit zeer weerbestendig materiaal vervaardigd waardoor de UV straling en het regenwater geen invloed op de kwaliteit hebben. 

Het absolute voordeel van het zonnedoek is dat deze aan de buitenzijde van de koepel wordt geplaatst, waardoor de warmte niet eens de kans krijgt om de ruimte te betreden. Bij veel andere warmtewerende producten wordt dit aan de binnenzijde geplaatst, wat kan zorgen voor warmte ophoping tussen de zonnewering en de lichtkoepel. Deze enorme warmte ophoping kan zorgen voor onherroepelijke vervormingen aan de lichtkoepel.

70 tot 80% lichtdoorlaat
60 tot 70% warmtereductie
Eenvoudige montage

Meer informatie
Materiaal Kunststof