Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina:
Pagina:

Lichtkoepel 100x150 

U heeft gezocht op een rechthoekige lichtkoepel 100x150cm. Deze dagmaat lichtkoepel is een hardloper in het assortiment van DaglichtDirect. Het is een enorm populaire maat voor terrasoverkappingen en veranda’s. Maar ook in goed geïsoleerde situaties is de lichtkoepel 100x150 populair.

In welke ruimte plaats ik een lichtkoepel 100x150

Lichtkoepels worden om verschillende redenen op het platte dak geplaatst. De meest voorkomende reden is voor meer lichtinval in de onderliggende ruimte. Het kan zijn dat deze ruimte te donker is en dat het gebruik van kunstlicht gedurende de dag geminimaliseerd moet worden, een lichtkoepel brengt dan de uitkomst.

Naast dat een lichtkoepel voor lichtinval zorgt kan het ook zijn dat het een vochtige ruimte betreft die geventileerd moet kunnen worden via het dak. Denk aan bijvoorbeeld een badkamer of keuken. Hiervoor heeft DaglichtDirect ventilerende opstanden. Deze kunnen geopend worden met een handspindel. Op aanvraag leveren we ook elektrisch ventilerende lichtkoepels 100x150.

Er is uiteraard ook een mogelijkheid tot dakbetreding. Hier heeft DaglichtDirect lichtkoepels met dakbetreding voor. In het artikel hoe werkt een dakbetredingsopstand? wordt hier dieper op ingegaan.

De meest verkochte opstanden voor een lichtkoepel 100x150

Hierboven wordt gesproken over ventilerende opstanden en opstanden ten behoeve van dakbetreding. Maar verreweg het meeste wordt gebruikt gemaakt van vaste opstanden. Lichttoetreding is de voornaamste reden om te kiezen voor een lichtkoepel.

De twee meest verkochte opstanden voor de lichtkoepel 100x150 zijn de AVP opstand 100x150 E16 en de Extra geïsoleerde AVP opstand 100x150 BF16.

De AVP opstand 100x150 E16 is luchtgeïsoleerd en is goed te combineren met een enkelwandige en dubbelwandige lichtkoepel 100x150

De extra geïsoleerde AVP opstand 100x150 is 7cm EPS schuim gevuld en heeft de beste isolatiewaarde op de markt. Deze is goed te combineren met een lichtkoepel driewandig 100x150, vierwandig 100x150 of een zeswandige koepel.

Account voor klusbedrijven bij DaglichtDirect

Na het lezen van bovenstaande informatie interesse gekregen in een lichtkoepel 100x150? Bestel dan snel via de website. Let op! Ben je een dak of klusbedrijf en verwerk je vaker lichtkoepels op het dak? Dan heeft DaglichtDirect een vaste korting bij het aanmaken van een zakelijk account op onze webshop.

Klik op de zakelijke login en maak een account aan. Profiteer direct van alle voordelen die DaglichtDirect biedt.

Vaste zakelijke korting
Vast aanspreekpersoon
Alle facturen op één plaats inzien
Projectkorting

Verder nog vragen over het account? Neem dan contact op met de klantenservice.

Pak je korting