Lichtkoepel vierkant

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 271

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 271

Pagina:
Pagina:

Lichtkoepel vierkant

In deze categorie zijn al onze vierkante lichtkoepels te vinden. Vierkante lichtkoepels zijn er van klein tot groot, doorzichtig en niet doorzichtig en niet isolerend tot optimaal isolerend. Kortom de keuze in vierkante lichtkoepels is enorm. 

Een vierkante lichtkoepel met opstand

Een lichtkoepel wordt doorgaans op een PVC opstand geplaatst. Bij DaglichtDirect werken we doorgaans met schuine opstanden, waarvan de daksparing 20cm groter is dan de dagmaat. Bij een vierkante lichtkoepel van 100x100 hoort een daksparing van 120x120cm. 

Lichtkoepels kunnen ook op een houten opstand geplaatst worden. Dit levert enkele risico’s op. Hout en kunststof werken allebei onder invloed van temperatuur. Dit kan voor het scheuren van de lichtkoepel zorgen. Bij het plaatsen van een lichtkoepel op een houten opstand vervalt de garantie. Mocht het echter op de juiste manier gebeuren, is de levensduur van de vierkante lichtkoepel even lang als op een bijbehorende PVC-opstand.

Vierkante lichtkoepel in alle maten 

Vierkante lichtkoepels zijn er in verschillende formaten. Het geschikte formaat hangt af van de dagmaat van de dakuitsparing. Als je twijfelt over het geschikte formaat, hebben wij een blog geschreven over hoe je de lichtkoepel dagmaat meet

Zodra je weet welk formaat koepel jij nodig hebt, ga je op zoek naar een geschikt model. Bij DaglichtDirect maken we je zoektocht wat eenvoudiger door de dagmaten te bundelen zodat jij snel kunt vergelijken. Onze populaire formaten vierkante dakkoepels zijn:

Toch zijn dit niet alle formaten uit ons assortiment. Bij ons vind je formaten uiteenlopend van 40x40 tot 200x200. Alles kleiner en groter is ook mogelijk, maar wel op basis van aanvraag. Zo is er altijd wel een formaat beschikbaar dat perfect is voor jouw dak of project.

Vierkante lichtkoepel met of zonder optimale isolatie?

Vierkante lichtkoepels zijn er van enkelwandig tot vijfwandig. Waarbij DaglichtDirect standaard tot vierwandige lichtkoepel biedt. Vijfwandige en ISO lichtkoepels zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Voor situaties als een carport of terrasoverkapping volstaat een enkelwandige lichtkoepel. De meest verkochte uitvoeringen zijn dubbelwandige en driewandige lichtkoepels. Deze bieden een gemiddelde tot goede isolatie. Een vierwandige lichtkoepel isoleert uitstekend. Voor een sublieme isolatie kan gekozen worden voor een vijfwandige lichtkoepel. Deze dient altijd speciaal besteld te worden en zijn nooit direct op voorraad.

Particulier of zakelijk een vierkante lichtkoepel kopen

Het maakt niet uit of je particulier of zakelijk een vierkante lichtkoepel wilt kopen. Bij Daglichtdirect profiteer je namelijk altijd van zeer scherpe prijzen. Onze zakelijke klanten hebben altijd een vaste accountmanager die voor je klaarstaat en onze koepels zijn te bestellen met een vaste korting. Tevens is het in de zakelijke omgeving gemakkelijk om vorige facturen in te zien en adresgegevens na een verhuizing eenvoudig te wijzigen.

Pak je korting