Lichtkoepel 70x70

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina:
Pagina:

Lichtkoepel 70x70

Op zoek naar een lichtkoepel van 70x70? Dan zit je bij DaglichtDirect helemaal goed. Alle lichtkoepels in deze categorie zijn verkrijgbaar in de maat 70x70. 

Een vierkante lichtkoepel 70x70

Lichtkoepels zijn er in allerlei verschillende maten en vormen. Bij DaglichtDirect maken we onderscheid tussen rechthoekige lichtkoepels, vierkante lichtkoepels en ronde lichtkoepels. Wat voor jou de perfecte vorm is, hangt af van vele factoren. Denk hierbij aan de beschikbare ruimte, maar ook zeker persoonlijke voorkeur. Indien jouw keuze is gevallen op een vierkant model, is de 70x70 lichtkoepel een veilige keuze. Dit formaat zorgt, zeker in combinatie met een opstand, voor enorm veel lichtinval in de ruimte onder de koepel. Toch is er voor dit formaat koepel slechts een daksparing van 90x90 nodig. Je leest het goed dat de daksparing dus groter is dan het koepelformaat. Twijfel jij over het geschikte formaat? Lees dan onze blog: Welke dagmaat kies ik voor mijn lichtkoepel?

Alternatieven op de 70x70 dakkoepels

Ben jij na het lezen van onze blog over de dagmaten tot de conclusie gekomen dat 70x70 toch niet het formaat is wat jij nodig hebt? Geen paniek. Wij hebben onze meest verkochte vierkante koepels voor je op een rijtje gezet:

Zit jouw ideale maat er toch niet bij? Geen paniek. Onze kleinste koepels beginnen al bij 40x40 en gaan wel tot 180x280. Neem vooral contact op met onze klantenservice voor speciale verzoeken of vragen over de formaten.

De meest verkochte 70x70 lichtkoepel

Uit ons complete assortiment 70x70 koepels is de meest verkochte variant de Lichtkoepel dubbelwandig acrylaat 70x70 glashelder. Dit geldt overigens ook voor andere formaten uit ons assortiment. Deze kleur heeft de hoogste lichtopbrengst, een redelijke isolatiewaarde en is qua prijs net even goedkoper dan de polycarbonaat varianten.

Welk materiaal is het best voor mijn 70x70 lichtkoepel?

Zoals in het stukje hierboven te zien is de acrylaat uitvoering de meest verkochte uitvoering. Bij DaglichtDirect is het grootste gedeelte van de lichtkoepels die verkocht wordt een acrylaat koepel. Dit is ook in de maat 70x70 het geval. Dit is vaak een prijs kwestie en wordt mede beargumenteerd met het is toch het hoogste punt op het dak dus wat zal er opvallen. En dit is in de meeste gevallen ook zeker waar. Echter is een polycarbonaat lichtkoepel altijd een veiligere keuze. Met name in het geval dat er bomen in de omliggende omgeving zijn of dat de koepel wordt gebruikt voor een dakterras adviseren we polycarbonaat. In het geval van dakbetreding bij een dakterras is het zo dat de kans op inslag op de koepel aanzienlijk groter ligt en dus gekozen dient te worden voor de polycarbonaat uitvoering. In het geval van een 70x70 lichtkoepel is het prijsverschil nog relatief klein. Bij grotere koepels wordt uiteraard het verschil tussen acrylaat en polycarbonaat in absoluut bedrag groter. Toch nog niet zeker welk materiaal het beste is? Lees dan onze blog: Een polycarbonaat of acrylaat lichtkoepel?

Jouw 70x70 lichtkoepel kopen bij DaglichtDirect

Jij weet nu dat het formaat geschikt is voor jouw situatie. Ook weet je welk materiaal het beste bij jou past. Tijd om de koepel te bestellen. Als je op zoek bent naar een plek om goedkoop en veilig een lichtkoepel 70x70 te kopen, zit je hier goed. Wij hanteren altijd scherpe prijzen en leveren uitsluitend koepels met kwaliteit. Zakelijke klanten profiteren bovendien van een vaste klantenkorting nadat zij een zakelijk account hebben aangemaakt.

Pak je korting