Glasramen

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina:
Pagina:

Glasramen

Ons assortiment platdakramen op DaglichtDirect.nl zijn direct uit voorraad te leveren. Het assortiment biedt een selectie aan vlakke glasramen met opstand en heeft ook een variatie met elektrische opstand. De platdakramen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze vlakke glasramen zijn uitgevoerd in 6mm gehard buitenglas met argonvulling in de tussenruimte en 9.5mm gelamineerd binnenglas, waardoor een uitstekende isolatiewaarde van 1.1 W/m²K wordt bereikt. Het raamwerk is gekleurd in antracietgrijs en de AVP-opstanden zijn wit uitgevoerd en gemakkelijk op het dak te plaatsen. De dak sparing van het platdakraam is 15cm groter dan de dagmaat van het vlakke raam. Het vlakke glasraam is geschikt voor plaatsing bij een helling van 2 tot 15 graden.

Voordelen van platdakramen

Als je voor ons platdakraam kiest, kies je voor kwaliteit. Het glasraam wordt geleverd samen met de AVP-opstand. De opstand kan eenvoudig in de dak bekleding ingeplakt worden. Het platdakraam biedt uitstekende isolatie op het gebied van geluid. Daarnaast zorgt het geïsoleerde glasraam voor uitstekende bescherming tegen temperatuurswisselingen van buitenaf. Energiekosten worden met behulp van dit platdakraam tot een minimum beperkt. En mocht je behoefte hebben aan extra frisse lucht dan is een elektrisch platdakraam een geweldige optie. Een ventilerend platdakraam. Ben je benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden van een vlak glasraam? Dan kan je altijd informeren bij onze klantenservice.

Levering

Snel nieuwe glasramen in huis? Dan ben je bij DaglichtDirect.nl aan het juiste adres. Als je een platdakraam bij ons bestelt, ben je verzekert van hoge kwaliteit. We leveren snel en doorgaans binnen enkele werkdagen. Je kunt ervoor kiezen om de glasramen op te halen, maar we kunnen deze ook verzenden. Als de platdakramen niet op voorraad zijn, duurt de levering iets langer. We streven ernaar om de glasramen dan binnen circa 10 werkdagen bij je te leveren.

Als je ervoor kiest om de platdakramen op te halen, heb je ze direct de volgende werkdag al in huis. Hiermee voorkom je verzendkosten én heb je de ramen snel tot je beschikking. Voor het verzenden en leveren van glasramen brengen we geen kosten in rekening, want bestellingen vanaf €175,- verzenden we gratis.

Vrijwel alle platdakramen zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor vragen over de ramen neemt u contact op met de klantenservice.