Lichtkoepel rond

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 138

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 138

Pagina:
Pagina:

Lichtkoepel rond

Ben je op zoek naar een unieke manier om natuurlijk licht naar binnen te brengen en tegelijkertijd een opvallend architectonisch element toe te voegen aan je ruimte? Overweeg dan een ronde lichtkoepel van DaglichtDirect.nl. Hieronder laten we je kennismaken met de voordelen, materialen en toepassingen van ronde lichtkoepels, evenals de beschikbare opties in andere vormen en formaten.

De voordelen van ronde lichtkoepels

Ronde lichtkoepels zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze voegen een vleugje elegantie en originaliteit toe aan elke ruimte, of het nu gaat om een woonkamer, kantoor of commerciële omgeving. Deze ronde dakkoepels laten zacht en gelijkmatig daglicht binnenstromen, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Ze zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een architecturaal accent dat zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

Lichtkoepel rond of toch een andere vorm?

Bij DaglichtDirect bieden we niet alleen ronde lichtkoepels aan, maar ook rechthoekige en vierkante lichtkoepels. Elke vorm heeft zijn eigen charme en functionaliteit. Ronde lichtkoepels creëren een zachte en organische uitstraling, terwijl vierkante en rechthoekige koepels een eigentijdse en gestructureerde esthetiek bieden. Afhankelijk van de stijl van je ruimte en je persoonlijke voorkeur, kies je de vorm die het beste bij je past. Ondanks dat de vierkante en rechthoekige lichtkoepel het populairst zijn, kan een ronde lichtkoepel misschien net de vorm zijn die het beste past in jouw ruimte. 

Ronde lichtkoepels in verschillende maten

Ronde lichtkoepels zijn er in vele verschillende maten. We spreken bij lichtkoepels van de dagmaat. Dit is de binnenmaat van de opstand. Bij ronde lichtkoepels gebruiken we de diameter. Bij DaglichtDirect hebben we een groot assortiment aan ronde lichtkoepels. Je hebt bij ons de keuze uit ronde lichtkoepels met een dagmaat van diameter 40cm tot 200cm. 

Materialen voor ronde lichtkoepels: acrylaat en polycarbonaat

Bij DaglichtDirect begrijpen we dat materiaalkeuze van cruciaal belang is bij het kiezen van de juiste lichtkoepel. Daarom bieden we ronde lichtkoepels aan in twee hoogwaardige materialen: acrylaat en polycarbonaat.

Acrylaat lichtkoepels zijn licht in gewicht en duurzaam. Ze laten een aanzienlijke hoeveelheid licht door en het materiaal acrylaat is 25 keer sterker dan glas van dezelfde dikte. Ze zijn perfect voor diegenen die een optimale lichtdoorlaat wensen zonder in te leveren op duurzaamheid.

Polycarbonaat lichtkoepels zijn buitengewoon stevig en bestand tegen impact. Polycarbonaat is 250 keer sterker dan glas van dezelfde dikte, waardoor ze ideaal zijn voor omgevingen met een hogere kans op beschadiging. Deze koepels zijn een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar duurzaamheid. Ook polycarbonaat heeft een uitstekende lichtdoorlaat.

Lichtkoepel rond in glashelder of opaal?

Bij DaglichtDirect heb je bij onze ronde lichtkoepels de keuze uit twee kleuren. Glashelder of opaal. Als je kiest voor een glasheldere ronde lichtkoepel profiteer je van maximale lichtdoorval, terwijl je bij een opaal ronde lichtkoepel juist minder lichtdoorval hebt, maar wel profiteert van extra privacy. De ideale keuze is dus afhankelijk van persoonlijke voorkeur en de ruimte waar de koepel gebruikt wordt. Bij badkamers valt de keuze sneller op een ronde lichtkoepel in opalen uitvoering, terwijl bij een eetkamer de keuze vaker valt op een ronde lichtkoepel in glasheldere uitvoering. Twijfel jij over de perfecte kleur van jouw ronde dakkoepel? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies op maat.

Kies voor stijl en functionaliteit met ronde lichtkoepels

Of je nu op zoek bent naar een opvallend designelement of naar een manier om meer natuurlijk licht binnen te brengen, ronde lichtkoepels bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bij DaglichtDirect.nl vind je een uitgebreid assortiment aan ronde, vierkante en rechthoekige lichtkoepels in hoogwaardige materialen. Transformeer je ruimtes met de schoonheid van daglicht en voeg een vleugje unieke flair toe met onze ronde lichtkoepels.

Pak je korting