Kanaalplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 61

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 61

Pagina:
Pagina:

Kanaalplaten

DaglichtDirect.nl heeft een zeer groot assortiment lichtplaten die direct uit voorraad te leveren zijn. Het assortiment biedt een breed scala aan vlakke platen (kanaalplaten) en golfplaten. De kanaalplaten zijn gemaakt uit kunststof en in verschillende diktematen leverbaar. Kanaalplaten zijn vlakke isolerende platen die zich kenmerken door de zichtbare kanalen. Hierdoor is de kanaalplaat niet doorzichtig en verkrijgbaar in de kleuren glashelder of opaal. Desondanks laten de kanaalplaten veel licht door. Kanaalplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. DaglichtDirect.nl levert standaard 16mm dikke vijfwandige X structuur kanaalplaten met een breedte maat van 98cm. De lengtematen zijn 250, 300, 350 of 400cm. Ook zijn de kanaalplaten in standaardpakketten verkrijgbaar met klemsetprofielen en alle benodigde toebehoren.

De polycarbonaat kanaalplaat kenmerkt zicht door zijn zeer hoge slagvastheid, waardoor de platen zeer sterk zijn en praktisch niet kapot te krijgen zijn. Doordat de lichtplaat verschillende kanalen heeft en niet massief is blijft de plaat licht in gewicht.

Voordelen van kanaalplaten

Als je voor een polycarbonaat kanaalplaat kiest, kies je voor een stevig materiaal. Met deze platen kun je bijvoorbeeld direct aan de slag met het bouwen van een nieuw kanaalplaat dak of overkapping. Of dit nu om een veranda, afdak, carport, tuinkas, of een ander kanaalplaat overkapping project gaat, het kan allemaal. Kunststof kanaalplaten zijn zeer licht van gewicht, maar ook bestendig tegen water en storm. Daarnaast zijn ze in combinatie met klemsetprofielen eenvoudig en snel zelf te monteren. Hierdoor kun je snel gebruik maken van een nieuwe kanaalplaat overkapping. Polycarbonaat kanaalplaten zijn in staat om als zeer stevig materiaal te fungeren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het scheurt of dat er water doorheen komt. Ben je benieuwd naar de beste mogelijkheden van? Dan kun je altijd informeren bij onze klantenservice.

DaglichtDirect.nl levert ook nieuwe kanaalplaten met andere diktes en afmetingen, maar hiervoor dien je een aanvraag in te sturen. Deze prijzen zijn afhankelijk van de prijs van dat moment.

Levering

Snel nieuwe kanaalplaten in huis? Dan ben je bij DaglichtDirect.nl aan het juist adres. Als je een kanaalplaat bij ons bestelt, ben je zeker van hoge kwaliteit. We leveren snel en doorgaans binnen enkele werkdagen. Je kunt ervoor kiezen om de kanaalplaten op te halen, maar we kunnen deze ook verzenden. Als de kanaalplaten niet op voorraad zijn, duurt de levering iets langer. We streven ernaar om de kanaalplaten dan binnen circa 10 werkdagen bij je te leveren.

Als je ervoor kiest om de kanaalplaten op te halen, heb je ze direct de volgende werkdag al in huis. Hiermee voorkom je verzendkosten én heb je de platen snel tot je beschikking. Voor het verzenden en leveren van kanaalplaten brengen we wel kosten in rekening, maar bestellingen vanaf €175,- verzenden we gratis.

Vrijwel alle kanaalplaten zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor vragen over de platen neemt u contact op met de klantenservice.

Pak je korting