Lichtkoepel vierwandig polycarbonaat 80x180 glashelder

Lichtkoepel vierwandig polycarbonaat 80x180 glashelder

€ 750,00 € 619,83
Kleur
Glashelder
Isolatiewaarde
1,30 W/m²K
Dagmaat
80x180cm

Een vierwandige polycarbonaat lichtkoepel in glasheldere uitvoering met de afmetingen van 80cm x 180cm. De buitenschaal is van polycarbonaat en de binnenschalen zijn van acrylaat. 

Levertijd 5-10 werkdagen.

De lichtkoepel wordt geleverd met bevestigingsmaterialen, voorgemonteerde afdichtingsband en 10 jaar fabrieksgarantie.

Lichtkoepel vierwandig polycarbonaat 80x180 glashelder

De dagmaat van een lichtkoepel

De dagmaat van een lichtkoepel is de maat waar de lichtkoepel op wordt besteld. Het is belangrijk de dagmaat niet te verwarren met de daksparing of buitenmaat van de lichtkoepel. In de afbeelding die bij de lichtkoepel staat is een schematische weergave geplaatst van de lichtkoepel. De buitenmaat van de dakkoepel is dagmaat + 16cm. Bij de dagmaat 80x180 hoort dus een buitenmaat van 96x196.

Een polycarbonaat lichtkoepel

Polycarbonaat is een materiaal dat uitermate sterk is en wordt ook wel afgekort met PC. Polycarbonaat heeft een slagvastheid die 250 keer hoger ligt dan glas van dezelfde dikte. Polycarbonaat lichtkoepels worden ook wel pantserkoepels genoemd.

Bij meerwandige lichtkoepels is de buitenste schaal uitgevoerd in polycarbonaat. De overige schalen zijn van acrylaat. Dit komt doordat de inslag altijd op de buitenste schaal komt. Polycarbonaat lichtkoepels zijn verkrijgbaar in de kleuren glashelder en opaal.

Een vierwandige lichtkoepel

Een vierwandige lichtkoepel biedt een erg goede isolatiewaarde. De lichtkoepel bestaat uit vier koepelschalen. Er zijn zodoende drie ruimtes met stilstaande lucht en dit zorgt voor een goede isolatie van Ur 1,43. Deze lichtkoepel is uitermate geschikt wanneer een goede isolatiewaarde gevraagd is.

Een vierwandige lichtkoepel wordt geplaatst op alle geïsoleerde ruimtes. Dit kan een woonkamer, badkamer, keuken of andere geïsoleerde ruimte zijn.

Een heldere lichtkoepel

Een heldere of glasheldere lichtkoepel heeft de hoogste lichtopbrengst. Tevens is de lichtkoepel volledig doorzichtig. Er kan strak door de koepel heen naar buiten gekeken worden. Er is geen prijsverschil met een opalen lichtkoepel.

De keuze voor een glasheldere koepel is vaak een persoonlijke voorkeur.

Voor verder vragen kan contact opgenomen met de klantenservice.

Meer informatie
Materiaal Polycarbonaat
Aantal bevestigingspunten 12
Isolatiewaarde 1,30 W/m²K
Koepellagen Vierwandig
Pak je korting