Polyester golfrol

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Pagina:

Polyester golfrol

Polyester golfplaten op rol zijn glasvezelversterkte golfplaten. De polyester golfrollen zijn te herkennen aan de glasvezeldeeltjes die te zien zijn in de plaat. Ondanks deze glasvezeldeeltjes laat de plaat veel licht door. Deze is echter niet transparant. Door de hoge temperatuurbestendigheid kan polyester op grote oppervlaktes gebruikt worden uit één stuk. Bij andere materialen zou de plaat zijn energie niet kwijt kunnen en zal deze scheurtjes gaan vertonen. Polyester heeft hier geen last van.

De lichtplaten / Polyester golfrollen zorgen voor een eenvoudige manier om een grote oppervlakte in één keer te bedekken zonder dat hier overlapt hoeft te worden. Hierdoor is de waterdichtheid gewaarborgd en zijn er geen overlappingen, waardoor er nooit vuiligheid tussen de overlappingen kan komen. De polyester golfrol is er in uitvoering tot 30 meter uit één stuk.

De polyester golfrol is enkel verkrijgbaar in golftype 76/18 in verschillende breedtematen tot 400cm.

Alle polyester golfplaten op rol zijn direct uit voorraad leverbaar.   

Niet op zoek naar polyester golfrollen? Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfplaten, polycarbonaat golfplaten en natuurlijk onze lichtkoepels