Polycarbonaat golfplaat 177/51 183x110cm driewandig

Polycarbonaat golfplaat 177/51 driewandig 183x110cm

€ 47,00 € 38,84
Kleur
Glashelder
Afmeting
183x110cm

Een lichtdoorlatende polycarbonaat driewandige golfplaat in het golftype 177/51 op de afmetingen 183cm x 110cm.

Polycarbonaat golfplaat 177/51 driewandig 183x110cm

Driewandige polycarbonaat golfplaten zijn door de hoge kwaliteit een veel veelverkocht item bij DaglichtDirect. Deze driewandige golfplaten combineren een uiterst hoge slagvastheid en stevigheid met een hoge lichtdoorlaat.

Een enkelwandige golfplaat of driewandige golfplaat

Wat is nu exact het verschil? De afmeting tussen de normale polycarbonaat golfplaat en de driewandige golfplaat is namelijk exact gelijk. Ze zijn op veel vlakken ook wel gelijk, maar er zijn ook flinke verschillen.

Eerst zullen we het hebben over de gelijkenissen. Het golfprofiel is hetzelfde namelijk 177/51. Ook de afmetingen zijn gelijk en de uitermate hoge slagvastheid geldt voor zowel de polycarbonaat golfplaten als de driewandige polycarbonaat golfplaten.

Er zijn echter ook een hele hoop verschillen tussen de golfplaten. De driewandige golfplaat is niet doorzichtig, heeft een lagere lichtdoorlaat met 70% en is 6mm dik. De enkelwandige golfplaat is wel doorzichtig, lichtdoorlaat hoger dan 80% en is slechts 1mm dik. 
Daarbij is de driewandige golfplaat niet te buigen en wordt geadviseerd om deze niet te zagen. De driewandige golfplaat is in de kleuren helder en opaal verkrijgbaar.

Een golfplaat driewandig juist monteren

Voor het monteren van een golfplaat is het belangrijk om de montagehandleiding door te nemen. Deze staat op de lichtplaten informatie pagina. Belangrijk om mee te nemen is dat een golfplaat onder invloed van temperatuur werkt. De golfplaat dient dus ten alle tijden voor geboord te worden met een boortje dat groter is dan het bevestigingsmateriaal. Voor waterdichte afsluiting zijn hiervoor de combidoppen in het assortiment. Ook zijn er afstandhouders 177/51 en schuimprofiel 177/51 om het geheel professioneel af te werken. 

Als laatste is het belangrijk om rekening te houden met de UV zijde van de driewandige golfplaat. In de hoek van de golfplaat staat een tekst geprint die aangeeft wat de bovenzijde van de meerwandige golfplaat is.

 

Meer informatie
KG 4
Materiaal Polycarbonaat
Golftype 177/51
Dikte 6mm
Pak je korting