Polycarbonaat golfplaat 177/51 driewandig 428x110cm

Polycarbonaat golfplaat 177/51 driewandig 428x110cm

€ 94,50 € 78,10
Kleur
Glashelder
Afmeting
428x110cm

Een lichtdoorlatende polycarbonaat driewandige golfplaat in het golftype 177/51 op de afmetingen 428cm x 110cm.

Polycarbonaat golfplaat 177/51 driewandig 428x110cm

Polycarbonaat is een materiaal dat zeer slagvast is. Zo ook deze driewandige polycarbonaat golfplaat. De golfplaat combineert een zeer hoge slagvastheid met een hoge lichtdoorlaat en isolatie. 

Waarom een driewandige golfplaat kopen?

Vrijwel op alle gebieden scoort deze lichtdoorlatende golfplaat uitstekend. De lichtdoorlaat zorgt ervoor dat er voldoende licht in onderliggende veranda, terrasoverkapping of carport terecht komt. De zeer hoge slagvastheid zorgt ervoor dat ondanks hevige weersinvloeden of andere externe factoren lang van de golfplaat genoten kan worden. De UV bestendige bovenlaag zorgt ervoor dat de golfplaat niet verweerd onder invloed van de UV straling.

In tegenstelling tot de enkelwandige golfplaten is deze golfplaat ook veel steviger door de 6mm dikte. Hij is niet te buigen en kan een grotere overspanning aan. Hierdoor zijn minder dwarsbalken noodzakelijk en is de lichtopbrengst optimaal.

Waar worden driewandige golfplaten toegepast

Zoals hierboven al weergeven zijn ze uitstekend toe te passen op een veranda of terrasoverkapping. Maar ook voor bijvoorbeeld een houthok of carport worden ze veelal toegepast. Naast particulier gebruik maken ook veel agrariërs gebruik van de driewandige golfplaten. Met de 6mm dikte zorgen ze voor uitstekende aansluiting op bestaande golfplaten met het type 177/51.

Golfplaat bevestigingsmaterialen.

Voor golfplaten worden bij DaglichtDirect houtdraadbouten met afsluitdoppen geleverd. Voor het type 177/51 zijn dit de bevestigingsset 177/51. Daarnaast zijn er afstandhouders en schuimprofiel voor een professionele afwerking van de overkapping.

 

Meer informatie
Materiaal Polycarbonaat
Golftype 177/51
Dikte 6mm
Pak je korting