Ronde lichtkoepel driewandig acrylaat Ø 200 glashelder

Ronde lichtkoepel driewandig acrylaat Ø 200 glashelder

€ 3.125,00 € 2.582,64
Kleur
Glashelder
Isolatiewaarde
1,70 W/m²K
Dagmaat
Ø 200cm

Een ronde driewandige acrylaat lichtkoepel in glasheldere uitvoering met een diameter van 200cm. 

Levertijd 5-10 werkdagen.

De lichtkoepel wordt geleverd met bevestigingsmaterialen, voorgemonteerde afdichtingsband en 10 jaar fabrieksgarantie.

Ronde lichtkoepel driewandig acrylaat Ø 200 glashelder

De dagmaat van een ronde lichtkoepel

De dagmaat van een ronde lichtkoepel is de maat waar de lichtkoepel op wordt besteld. Het is belangrijk de dagmaat niet te verwarren met de daksparing of buitenmaat van de lichtkoepel. In de afbeelding die bij de lichtkoepel staat is een schematische weergave geplaatst van de lichtkoepel. De buitenmaat van de dakkoepel is dagmaat + 16cm. Bij de dagmaat Ø 200 hoort dus een buitenmaat van Ø 216.

Een driewandige lichtkoepel

Een driewandige ronde lichtkoepel biedt een goede isolatiewaarde. Dit komt doordat de lichtkoepel drie koepelschalen heeft. In totaal zijn er dus twee ruimtes met stilstaande lucht. Stilstaande lucht isoleert en hiermee bereikt een driewandige lichtkoepel een isolatiewaarde van 1,92. Een driewandige lichtkoepel is een zeer veel verkochte uitvoering.

Driewandige lichtkoepels worden toegepast op allerlei geïsoleerde ruimtes. Denk hierbij aan huiskamers, zitkamers en badkamers.

Een acrylaat lichtkoepel

Acrylaat is een materiaal dat ook wel acryl, PMMA of plexiglas wordt genoemd. Acrylaat heeft een slagvastheid die 25 keer hoger ligt dan glas van dezelfde dikte. Acrylaat is een materiaal dat enorm veel licht doorlaat. Een misverstand dat soms bestaat is dat acrylaat, helder is. Dat is mogelijk, maar acrylaat ronde lichtkoepels zijn ook in opaal verkrijgbaar.

Een heldere lichtkoepel

Een heldere of glasheldere lichtkoepel heeft de hoogste lichtopbrengst. Tevens is de lichtkoepel volledig doorzichtig. Er kan strak door de koepel heen naar buiten gekeken worden. Er is geen prijsverschil met een opalen lichtkoepel.

De keuze voor een glasheldere koepel is vaak een persoonlijke voorkeur.

Voor verder vragen kan contact opgenomen met de klantenservice.

Meer informatie
Materiaal Acrylaat
Aantal bevestigingspunten 12
Isolatiewaarde 1,70 W/m²K
Koepellagen Driewandig
Pak je korting