Skylux lichtkoepel

Lichtkoepels zijn er van een groot aantal verschillende leveranciers. Een heel bekende en grote speler op de lichtkoepel markt is Skylux. Zodoende dat er vele vraag is naar Skylux lichtkoepels. DaglichtDirect.nl levert geen Skylux lichtkoepels. DaglichtDirect levert hoogwaarde lichtkoepels met dikke koepelschalen, waardoor de isolatiewaarde uitstekend is. Daarnaast kunnen de koepels goed tegen impact van buitenaf. 

DaglichtDirect heeft in tegenstelling tot andere leveranciers geen verschil in kwaliteit. Wij leveren altijd A kwaliteit lichtkoepels. We kunnen dit door de grote aantallen die we leveren tegen scherpe prijzen doen. 

Een Skylux lichtkoepel kopen

DaglichtDirect.nl verkoopt geen Skylux lichtkoepels. Nieuwe lichtkoepels van alle fabrikanten werken aan de hand van dezelfde afmetingen. Dit betekent dat onze lichtkoepels altijd ter vervanging gebruikt kunnen worden. Het kan zijn dat de kleur van de doppen net wat anders zijn of dat de bevestigingspunten op een andere plek zitten. Maar zolang de dagmaat juist gemeten wordt is vervanging altijd mogelijk.

Een Skylux lichtkoepel vervangen

Zoals aangegeven is het belangrijk om de juiste dagmaat van een lichtkoepel te meten. De dagmaat is de binnenmaat zo hoog mogelijk in de opstand gemeten. Dit is ook altijd te controleren door de buitenwerkse maat van de lichtkoepel op te meten.

Bij een dagmaat van 100x100 hoort een buitenmaat van de lichtkoepel van +- 116x116. De stelregel is dagmaat +16cm is buitenmaat.

De Skylux lichtkoepel kan vervangen worden door deze los te schroeven van de opstand. De lichtkoepel kan eraf getild worden. De nieuwe lichtkoepel van DaglichtDirect.nl wordt op de opstand geplaatst en vastgeschroefd op de opstand. Het vastzetten van de lichtkoepel gaan kruislinks en handvast. Het is niet de bedoeling dat overmatige spanning in de lichtkoepel gecreëerd wordt. 

Welke lichtkoepel kies ik voor ter vervanging van mijn Skylux lichtkoepel

Voorheen was de norm vaak om te kiezen voor een dubbelwandige lichtkoepel. Tegenwoordig zien we dat er steeds meer gekozen wordt voor beter geïsoleerde uitvoeringen. Driewandige of vierwandige lichtkoepels worden bij DaglichtDirect veel verkocht.

Als de juiste dagmaat bepaald is en ook het aantal koepelschalen voor de isolatiewaarde, resten er nog 2 keuzes. Het materiaal van de nieuwe DaglichtDirect lichtkoepel kan acrylaat of polycarbonaat zijn. Acrylaat is het meest verkocht. De meest veilige keuze is de polycarbonaat uitvoering. Polycarbonaat lichtkoepels worden ook wel pantserkoepels genoemd.

Als laatste de keuze voor de kleur van de lichtkoepel. Een transparante heldere lichtkoepel of een opalen, melkwitte uitvoering. Vaak is dit persoonlijke voorkeur. Echter bij privacy gevoelige ruimtes wordt een opalen uitvoering geadviseerd.

Bekijk hier het volledige assortiment lichtkoepels van DaglichtDirect.nl

Pak je korting