Lichtkoepel 40x40

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina:
Pagina:

Lichtkoepel 40 x 40

Een kleine vierkante lichtkoepel 40x40 is een veel verkochte uitvoering voor het realiseren van lichtinval in kleinere ruimtes. Bij DaglichtDirect hebben we diverse losse lichtkoepels in dit formaat. 

Lichtkoepel 40x40 met opstand

Een lichtkoepel 40x40 zorgt voor lichtinval in onderliggende ruimte. Een lichtkoepel 40x40 wordt gemonteerd op een vaste opstand of ventilerende opstand. Een dakbetredingsopstand is in deze afmeting niet verkrijgbaar. 

De opstanden van DaglichtDirect.nl zijn standaard schuine opstanden. Dit betekent dat bij een dagmaat, ook wel de lichtmaat, een daksparing hoort van +20cm. Een dagmaat van 40x40 heeft een daksparing van 60x60. Wij hebben een blog geschreven over hoe je de dagmaat van een lichtkoepel meet.

Een ventilerende opstand wordt met een handspindel en bedieningsstok geopend. Dit zodat de lichtkoepel kan ventileren.

Een goed geïsoleerde lichtkoepel 40x40

Afhankelijk van de ruimte waarin de dakkoepel 40x40 geplaatst wordt hoort daar ook een isolatiewaarde bij. In een overkapping of carport is de isolatiewaarde van een lichtkoepel niet van belang. Daarvoor is een enkelwandige lichtkoepel voldoende. Hoe meer isolatie gevraagd is, hoe meer wanden er aan de lichtkoepel 40x40 toegevoegd worden. Het is dan ook geen verrassing dat de dubbelwandige lichtkoepel het meest populaire model zijn. Voor een ieder die op zoek is naar nóg betere isolatiewaarden hebben wij ook een select aanbod van driewandige lichtkoepels en vierwandige lichtkoepels.

Een lichtkoepel 40x40 in verschillende kleuren

Bij DaglichtDirect vind je lichtkoepels in 2 kleuren. Je hebt de keuze uit een glasheldere, doorzichtige uitvoering en een opale, melkwitte kleur. Glashelder spreekt voor zich. Deze zijn hoog transparant en doorzichtig. Opaal is niet doorzichtig en de lichtkoepel haalt net de felheid van het licht. Belangrijk is dat de lichtkoepels opaal niet doorzichtig zijn. De juiste keuze hangt af van de gewenste mate van privacy in de ruimte. Logischerwijs heb je meer privacy bij een opalen koepel.

Alternatieven op een lichtkoepel 40 x 40

Is een lichtkoepel van 40 x 40 toch niet het juiste formaat? Geen probleem, want bij DaglichtDirect vind je een uitgebreid aanbod van andere formaten vierkante lichtkoepels. De meest populaire maten uit ons assortiment zijn:

Zit de geschikte maat hier niet tussen? Neem dan een kijkje bij de minder populaire maten zoals 110x100, 130x130, 140x140, 160x160 of 180x180.

Zakelijk een lichtkoepel 40x40 bestellen

DaglichtDirect heeft voor alle zakelijke klanten voordelen. Een vaste accountmanager die altijd voor je klaar staat en alle lichtkoepels in de webshop bestellen tegen een vaste korting. Tevens is het in de accountomgeving gemakkelijk om vorige facturen in te zien en adresgegevens na een verhuizing eenvoudig te wijzigen.

Pak je korting