Polycarbonaat golfplaat 177/51 275x110cm driewandig

Polycarbonaat golfplaat 177/51 driewandig 275x110cm

€ 69,50 € 57,44
Kleur
Glashelder
Afmeting
275x110cm

Een lichtdoorlatende polycarbonaat driewandige golfplaat in het golftype 177/51 op de afmetingen 275cm x 110cm.

Polycarbonaat golfplaat 177/51 driewandig 275x110cm

Een driewandige polycarbonaat golfplaat is vrijwel onverwoestbaar en daarom een zeer populaire keuze bij DaglichtDirect.nl

Driewandige golfplaat 275cm

De driewandige golfplaat 275x110cm combineert naast de hoge slagvastheid een hoge lichtdoorlaat. Ondanks dat de plaat niet volledig doorzichtig is laat deze toch 70% licht door. De meerwandige golfplaat wordt toegepast op terrasoverkappingen, veranda’s, schuurtjes en carports. Ook in de agrarische sector is dit type golfplaat veel gebruikt. Door het golftype 177/51 en de 6mm dikte van de golfplaat sluit deze uitstekend aan op bestaande vezelcement golfplaten.

De driewandige golfplaat is zeer stevig en vrijwel niet te buigen. De plaat is enkelwandig UV bestendig en aan alle zijdes volledig dicht, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Belangrijk is dus als de plaat ingekort gaat worden om welke reden dan ook dat rekening moet gehouden worden dat vuiligheid in de golfplaten kan trekken. De opengezaagde kant zorgt ervoor dat de golfplaat kwetsbaarder wordt. 

Kunststof golfplaat werkt onder invloed van temperatuur

Door invloed van temperatuur gaat een polycarbonaat golfplaat uitzetten en krimpen. Hier dient met het bevestigen rekening mee gehouden te worden. Het te boren gat dient groter te zijn dan dat van het bevestigingsmateriaal. Het bevestigen gebeurt altijd in het hoogste punt van de golf. Als dit in het laagste punt van de golf gedaan wordt, kan de waterdichtheid niet gewaarborgd worden. 

Voor optimale bevestiging kunnen de bevestigingsmaterialen, schuimprofielen en afstandhouders bijbesteld worden. Het is belangrijk dat bij deze golfplaten altijd het type 177/51 wordt besteld. Twijfel over de afmeting? Lees dan onze blog over het meten van de golfafstand en golfhoogte.

Voor meer vragen kan altijd contact opgenomen worden met de klantenservice.

Meer informatie
KG 6.03
Materiaal Polycarbonaat
Golftype 177/51
Dikte 6mm
Pak je korting