Polyester golfplaat 177/51 214x110cm

Polyester Golfplaat 177/51 214x110cm

€ 27,50 € 22,73
Kleur
Glashelder
Afmeting
214x110cm

Een lichtdoorlatende polyester golfplaat in het golftype 177/51 op de afmetingen 214cm x 110cm. 

Polyester golfplaat 177/51 214x110cm

Polyester golfplaten hebben een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Dit komt door de goede hagelbestendigheid en temperatuurbestendigheid van de golfplaat. Dit in combinatie met de scherpe prijs zorgt ervoor dat dit een uitstekende golfplaat is. Belangrijk is om rekening te houden dat deze golfplaten in tegenstelling tot bijvoorbeeld polycarbonaat golfplaten niet volledig transparant zijn. De glasvezeldeeltjes zijn altijd zichtbaar in de golfplaat.

Een glasvezelversterkte golfplaat van 2 meter

De polyester golfplaat van 214cm is een veel verkochte uitvoering. Waarom deze golfplaat niet exact 2 meter is, maar 214 is uit te leggen door het volgende. Golfplaten gaan aan de hand van de Engelse voetmaten en één voet is 30,5 centimter. Zodoende is deze golfplaat eigenlijk zeven Engelse voeten.

De breedte is 110cm dit is per golftype anders, omdat alle golven net anders zijn en het afhankelijk is van hoeveel golven er op een plaat zitten. De breedte van een golfplaat is over het algemeen net iets breder dan één meter. Belangrijk is wel om rekening te houden met overlapping van een golfplaat, waardoor de golfplaat soms minder dan één meter werkt. Onze vuistregel is dan ook altijd koop één golfplaat meer dan de breedte van de overkapping. Dit voorkomt dat we één polyester golfplaat na moeten komen leveren, waar transportkosten op worden doorberekend.

Toepassing van een polyester golfplaat 177/51

Polyester golfplaten worden in de particuliere sector met name gebruikt voor veranda's, overkappingen en bijvoorbeeld een schuur of carport. Echter is deze polyester golfplaat ook zeer populair in de agrarische sector. Dit komt doordat de 177/51 golf uitstekend aansluit op de bestaande vezelcementdaken en het materiaal polyester ammoniakbestendig is. 

Naast de golfplaten van polyester is het ook belangrijk dat er voldoende bevestigingsmaterialen bijbesteld worden, zodat lang van de platen genoten kan blijven worden. 

Voor verdere vragen kan altijd contact opgenomen worden met de klantenservcie

 

 

Meer informatie
KG 4.21
Materiaal Polyester
Golftype 177/51
Pak je korting