Polyester golfplaat 177/51 336x110cm

Polyester Golfplaat 177/51 336x110cm

€ 43,50 € 35,95
Kleur
Glashelder
Afmeting
336x110cm

Een lichtdoorlatende polyester golfplaat in het golftype 177/51 op de afmetingen 336cm x 110cm. 

Polyester golfplaat 177/51 336x110cm

Polyester golfplaten kenmerken zich door de zichtbare glasvezeldeeltjes in de golfplaat. Hierdoor is de plaat goed bestand tegen inslag van buitenaf, maar is deze niet volledig doorzichtig. Daarbij heeft de golfplaat van polyester een enorm hoge temperatuurbestendigheid, waardoor deze niet of nauwelijks werkt onder invloed van tempeartuur.

Een polyester golfplaat zagen

Polyester golfplaten laten zich uitstekend zagen. Dit kan met een decoupeerzaag of cirkelzaag op gemiddelde snelheid. In tegenstelling tot sommige andere kunststof golfplaten zal deze plaat niet gaan scheuren of splinteren. Op de lichtplaten informatie pagina staat de volledige zaag en boor instructie voor de polyester golfplaten.

Een glasvezelversterkte golfplaat bevestigen

Een golfplaat bevestigen vraagt soms net wat meer aandacht dan van te voren gedacht. Allereerst is het belangrijk juist te meten. Een golfplaat 177/51 heeft een breedte van 110cm, maar golfplaten worden altijd overlapt. Hierdoor is de werkende breedte van de golfplaat smaller dan 110cm. Wij hanteren altijd de vuistregel neem altijd één golfplaat meer dan het aantal meters dat de overkapping breed is.

Een golfplaat wordt in het hoogste punt van de golf bevestigd. Ondanks de hoge temperatuurbestendigheid van polyester golfplaten is het raadzaam de golfplaat voor te boren. Hierdoor is er ruimte rondom het bevestigingspunt. Hiervoor hebben we de combidoppen in het assortiment die alles waterdicht afsluiten. Wellicht is het verstandig om ook afstandhouders toe te passen om overmatig doordrukken van de golfplaat te voorkomen.

Voor specifiekere vragen over het product of de montage kan altijd contact opgenomen worden met de klantenservice.

Meer informatie
Materiaal Polyester
Golftype 177/51
Pak je korting