Lichtkoepel met opstand bestel je bij DaglichtDirect

Lichtkoepel met opstand

Vanaf € 59,95

Een opstand met lichtkoepel in de dagmaat, aantal koepellagen, het materiaal en kleur naar keuze.

De daksparing van een AVP opstand is 20cm groter dan de dagmaat van de lichtkoepel. Bij een polyester opstand is dit 25cm.

Levertijd 3-10 werkdagen.

In deze categorie is het gemakkelijk om een lichtkoepel met opstand samen te bestellen. Het betreft wel twee losse en unieke producten. Voor het gemak zijn ze samen in een categorie geplaatst.

Allereerst is er de keuze voor een lichtkoepel. Deze kan aan de hand van de verschillende kenmerken gekozen worden. De kenmerken dienen allemaal ingevuld te worden.

De keuze voor het aantal koepellagen bepaald hoe goed de lichtkoepel isoleert. De keuze voor de het materiaal bepaald de slagvastheid. Als laatste is er de mogelijkheid om de kleur van de lichtkoepel te kiezen.

De vaste opstanden zijn er in twee uitvoeringen. AVP opstand welke zijn vervaardigd uit PVC en welke luchtgeïsoleerd zijn en polyester opstanden welke schuimgeïsoleerd zijn.

Na het doorlopen van de stappen zijn de juiste producten klaar om in de winkelmand geplaatst te worden.

Afhankelijk van de gekozen combinatie zal de levertijd gecommuniceerd worden. Het product met de langste levertijd is leidend voor de levertijd. Levertijd 3-10 werkdagen.