Onderhoudsproducten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Pagina:

Onderhoudsproducten

 

De onderhoudsproducten van Novoclear zorgen ervoor dat de lichtkoepels en lichtplaten in combinatie met lauw water en een zachte doek schoongemaakt kunnen worden. Dit voorkomt onnodige vuiligheid en mosvorming om de lichtdoorlatendheid en kwaliteit van het DaglichtDirect product te waarborgen.

Waarom onderhoudsproducten belangrijk zijn

Wil je zo lang mogelijk genieten van je nieuwe lichtkoepels of lichtplaten? Zorg er dan voor dat je ze goed onderhoudt. Hoe? Met Novoclear. Het kost niet veel tijd, maar toch heeft het een groot effect: producten gaan langer mee én zien er beter uit na een goede onderhoudsbeurt. Novoclear is verkrijgbaar in een spuitfles van 250 of 1000 ml.

Ook mooi meegenomen: dit schoonmaakmiddel zorgt ervoor dat de kwaliteit, functionaliteit en lichtdoorlatendheid van de lichtkoepels en lichtplaten goed blijft. Lauw water, een zachte doek, onderhoudsproducten en je bent er.

Levering

Stoor je je aan een vuile lichtkoepel en wil je deze zo snel mogelijk met de juiste onderhoudsproducten schoonmaken? Dan staat DaglichtDirect voor je klaar. Als je vandaag voor 12:00 bestelt, heb je de het onderhoudsproduct binnen drie tot vijf werkdagen in huis. Liever direct het product in huis? Dan kun je het de eerstvolgende werkdag gratis afhalen bij onze vestiging in Gorinchem.

Ook als je in België woont bezorgen we onze onderhoudsproducten zo snel mogelijk. Meer weten over de levering? Bezoek dan de pagina over verzending in Nederland en België.

Pak je korting