Polycarbonaat kanaalplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina:
Pagina:

Polycarbonaat kanaalplaat 

Polycarbonaat kanaalplaten zijn vlakke isolerende platen die zich kenmerken door de zichtbare kanalen. Hierdoor is ondanks de kleur in het helder of opaal de plaat niet doorzichtig. Desondanks laten de platen zeer veel licht door. Kanaalplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Polycarbonaat kenmerkt zicht door de zeer hoge slagvastheid, waardoor de platen zeer sterk zijn en praktisch niet kapot te krijgen zijn.

Een kanaalplaat wordt in horizontale toepassing onder andere gebruikt als dakafwerking van overkappingen en in verticale toepassing als afscheidingswand. Doordat de lichtplaat verschillende kanalen heeft en niet massief is blijft de plaat licht in gewicht.

Kanaalplaten worden vaak verwerkt in combinatie met aluminium profielen, waardoor een volledige dakafwerking wordt gerealiseerd. Hiervoor heeft DaglichtDirect.nl een aparte categorie waar kant en klare dakafwerkingen ten behoeve van een overkapping geleverd kunnen worden.

Voor vragen over de kanaalplaten neem contact op met de klantenservice.

Niet op zoek naar polycarbonaat kanaalplaten? Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfplaten, polycarbonaat golfplaten en natuurlijk onze lichtkoepels