Polycarbonaat kanaalplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina:
Pagina:

Polycarbonaat kanaalplaat 

Polycarbonaat kanaalplaten zijn vlakke isolerende platen die zich kenmerken door de zichtbare kanalen. Hierdoor is ondanks de kleur in het helder of opaal de plaat niet doorzichtig. Desondanks laten de platen zeer veel licht door. Kanaalplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. DaglichtDirect levert standaard uit voor 16mm vijfwandige X structuur kanaalplaten met een breedte maat van 98cm. De lengtematen zijn 250, 300, 350 of 400cm. Verkrijgbaar in de kleuren helder en opaal. Ook zijn deze in standaard pakketten verkrijgbaar met klemsetprofielen en alle benodigde toebehoren.

Polycarbonaat kenmerkt zicht door de zeer hoge slagvastheid, waardoor de platen zeer sterk zijn en praktisch niet kapot te krijgen zijn. Doordat de lichtplaat verschillende kanalen heeft en niet massief is blijft de plaat licht in gewicht.

DaglichtDirect.nl levert ook kanaalplaten met andere diktes en afmetingen, maar hiervoor dient u een aanvraag in te sturen. Deze prijzen zijn afhankelijk van de prijs van dat moment.

Voor vragen over de kanaalplaten neem contact op met de klantenservice.

Niet op zoek naar polycarbonaat kanaalplaten? Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfplaten, polycarbonaat golfplaten en natuurlijk onze lichtkoepels