Polyester golfplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 28

Pagina:
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 28

Pagina:
Pagina:

Polyester golfplaat

Polyester golfplaten zijn glasvezelversterkte lichtplaten. Hierdoor zijn de polyester golfplaten direct herkenbaar. Polyester platen zijn niet volledig transparant, maar hebben desondanks een hoge lichtdoorlaat. Een van de voordelen van polyester golfplaten is dat ze heel erg temperatuurbestendig zijn. Bijkomend voordeel daarbij is dat polyester golfplaten in tegenstelling tot andere kunststof golfplaten niet voorgeboord hoeven te worden. Polyester golfplaten zijn bij uitstek geschikt voor het bedekken van lichtdoorlaten daken. Je ziet polyester golfplaten dus veel bij bijvoorbeeld terrasoverkappingen en carports. Door de veelzijdigheid van polyester golfplaten zijn ze dus geschikt voor zowel particulieren als de zakelijke professional. Polyester is daarnaast ammoniakbestendig, dus ook in de landbouw zie je veelvuldig gebruik van polyester golfplaten. Het golftype 177/51 sluit daarnaast ook nog eens perfect aan op vezelcementdaken.

De lichtplaten / polyester golfplaten zijn enkelwandig uitgevoerd en verkrijgbaar in de golftypen 177/51, 76/18 en 130/30. 

Alle polyester platen zijn direct uit voorraad leverbaar.   

Niet op zoek naar polyester golfplaten? Neem dan eens een kijkje bij onze polyester golfrollen, polycarbonaat golfplaten en natuurlijk onze lichtkoepels