Zonnedoek voor koepel 60x90cm

Zonnedoek voor koepel 60x90cm

€ 90,00 € 74,38
Kleur
Wit
Dagmaat
60x90cm

Een weerbestendige zonnedoek van 60x90cm voor lichtkoepels.

De prijs is inclusief verzendkosten.

Mocht dit het enige product zijn kunt u aangeven dat u het komt afhalen en zal het per pakketpost geleverd worden. In combinatie met een lichtkoepel wordt het tegelijkertijd afgeleverd.

Zonnedoek voor lichtkoepel 60x90

De warmte buiten houden is een uitdaging. Vaak komt dit door het feit dat zonlicht inval een andere wens is. Het zonlicht zorgt naast daglichtinval ook voor warmte toetreding. Hiervoor heeft DaglichtDirect een zonnedoek in het assortiment. Het daglicht komt nog steeds naar binnen, maar de warmte blijft voor het grootste gedeelte buiten.

Een zonnedoek voor lichtkoepel bevestigen

Het zonnedoek is eenvoudig met elastiek rondom de lichtkoepel te bevestigen. Zodoende kan bij warme periode het zonnedoek gemakkelijk gemonteerd worden en in koudere periodes weer gemakkelijk gedemonteerd en opgeborgen worden. Het zonnedoek is uit zeer weerbestendig materiaal vervaardigd waardoor de UV straling en het regenwater geen invloed op de kwaliteit hebben. 

Hoe werkt zonnedoek voor de lichtkoepel?

Het absolute voordeel van het zonnedoek is dat deze aan de buitenzijde van de koepel wordt geplaatst, waardoor de warmte niet eens de kans krijgt om de ruimte te betreden. Bij veel andere warmtewerende producten wordt dit aan de binnenzijde geplaatst, wat kan zorgen voor warmte ophoping tussen de zonnewering en de lichtkoepel. Deze enorme warmte ophoping kan zorgen voor onherroepelijke vervormingen aan de lichtkoepel.

70 tot 80% lichtdoorlaat
60 tot 70% warmtereductie
Eenvoudige montage

Meer informatie
Materiaal Kunststof
Pak je korting